Campioni Speciali 2011

 

Centrul şcolar nr. 3, în calitate de organizator, şi doamna Gabriela Szabo, în calitate de invitat de onoare, au fost alături de copiii şi tinerii cu dizabilităţi în cadrul competiției Campioni Speciali – mişcarea învinge barierele, la care au participat 400 de copii reprezentând 23 de şcoli din Bucureşti.

Copiii şi tinerii cu dizabilităţi au fost prezenţi alături de cei de la şcoli şi liceele de masă în Parcul Florilor din Bucureşti. Participanţii au susţinut 4 probe sportive: atletism (băieţi: 1000 m şi fete: 800 m), tenis de masă, şah, mini-fotbal şi o probă la alegere (step aerobic, dans sportiv, pantomimă, teatru, poezie, muzică, un program de dans folcloric, modern, de societate, etc).

Gabriela Szabo a înmânat premiile pentru proba de atletism băieţi si fete.

“Ideea organizării acestei competiţii s-a născut în urma nevoii de integrare în societate a copiilor cu dizabilităţi, prin încurajarea lor de a practica sportul. Astfel, pentru că fiecare dintre ei este talentat într-un anumit domeniu, ne-am gândit că ar fi bine să reunim mai multe ramuri sportive şi artistice într-o singură competiţie pentru a da fiecărui copil posibilitatea de a arăta celorlalţi că poate concura, de la egal la egal, cu cei fară dizabilităţi”, a precizat profesorul Ioan Moisa de la Catedra de Educaţie fizica şi sport, Centrul Şcolar nr. 3 Bucureşti.

La eveniment a participat şi fosta campioană olimpică Paula Ivan.

 

   2011-1

DSCF0445

Aparitii presa:

afis 2011

Galerie foto completa aici. 

 

 2011-2

 2011-4

 2011-5

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>